ankihansson

Alla inlägg den 28 september 2014

Av Ann-Christine Hansson - 28 september 2014 16:53

Gårdagen tillbringades hela dagen i Krisinehamn på Unghästfinalen i distansritt. Bosse var pulsare och jag var veterinärgrinsansvarig och blev även sjukvårdsansvarig.
Det blev en hektisk dag, man är inte ledig många minuter. Jag fick även göra 2 utryckningar på banan som tog en del energi så jag var bra trött på kvällen när vi åkte hem. Det var jätteroligt att träffa Eva Borg igen, det var länge sen sist.

I morse for vi och hämtade fina Dark Gipzy hos Pernilla i Väderstad. Tittade lite på henne när P tömkörde henne, sen lite kaffe och vi skrev på fodervärdskontraktet. Hon gick inte rakt på transporten men isåg efter en stund att det fanns mat i hinken längst in och bestämde sig för att det var en bra idé att gå på. Hon stod helt still hela vägen hem och väl hem hälsade hon artigt på de andra hästarna över staketet och började sen beta. Hon får stå själv idag och imorgon tills hon är besiktad och sen får hon gå i gräshagen med Chimal som ska hålle henne sällskap inne inatt.
 
Dark gipsy e.Don Primero u.Ginzett ue.Guiness


På eftermiddagen dök Bosses dotter Josefin upp med sin dotter Anna. Hon är så himla söt 7 mån. gammal. det var verkligen jättekul att se dom. Jag träffar dom inte så ofta eftersom dom bor i Göteborg.


Ovido - Quiz & Flashcards